VÅR VISION

Välkommen till FlyttSupport – ditt pålitliga flyttföretag! Vi strävar efter att göra flytten så enkel som möjligt för dig. I samband med våra offertutskick delar vi våra bästa packtips för att du ska vara väl förberedd.


På flyttdagen börjar vi med en noggrann översikt av allt som ska flyttas innan vi sätter igång. Vi tar hand om alla dina ägodelar med största omsorg och ser till att de packas och skyddas väl för transporten.


När vi kommer fram till den nya adressen placerar vi allting precis där du önskar det. Vi strävar alltid efter att leverera en smidig och stressfri flyttupplevelse för våra kunder. Med FlyttSupport kan du känna dig trygg och avslappnad under hela flyttprocessen.

 - Vi gör flytten enkel - 1. Planera i förväg:

Börja förberedelserna i god tid innan flyttdagen för att undvika stress. Skapa en flyttchecklista och organisera alla nödvändiga dokument i en mapp.

2. Rensa och sortera:

Innan du börjar packa, gå igenom dina ägodelar och gör dig av med det du inte längre behöver eller använder. Skänk, sälj eller kassera det som inte längre är relevant för dig.3. Märk dina lådor:

Märk varje låda tydligt med dess innehåll och vilket rum det tillhör. Detta gör det enklare att packa upp när du kommer fram till den nya adressen.

4. Packa med omtanke:

Packa tunga föremål i mindre lådor för att undvika överviktiga kartonger. Lägg känsliga föremål i bubbelplast eller mjuka material för extra skydd.

5. Håll vikt i åtanke:

Se till att du inte överstiger viktbegränsningarna för flyttlådor och möbler för att undvika skador på dina ägodelar eller personerna som hjälper till att flytta.


FLYTTIPS

6. Ha en flyttväska:

Förbered en separat väska med nödvändiga kläder, hygienartiklar och andra viktiga saker för de första dagarna på den nya platsen.


7. Ta bilder på elektriska anslutningar: Innan du kopplar bort elektriska apparater, ta bilder på hur de är anslutna för att göra det enklare att installera dem igen.

8. Använd professionell hjälp:

Om det behövs, överväg att anlita en pålitlig flyttfirma för att göra flytten smidigare och mer effektiv.

9. Informera vänner och företag:

Se till att informera vänner, familj och viktiga företag om din adressändring i förväg. Det kan vara allt från att meddela posten och dina prenumerationsföretag till att informera vänner och kollegor om din nya adress.

10. Förvara värdesaker separat:

Om du har värdefulla smycken, dokument eller andra värdesaker, överväg att förvara dem separat och transportera dem själv för extra trygghet och säkerhet.